top of page
iStock-1141530954.jpg
Infektion efter knæoperation

Infektion efter knæoperation

Er du blevet knæopereret og har du efterfølgende fået infektioner?
 
Så er der grund til at lade os hjælpe dig med at få erstatning herfor.
 
Vi har stor erfaring med denne type sager.
 
Lad os derfor hjælpe dig med at udarbejde en lægefaglig kvalificeret ansøgning til Patienterstatningen 
 
Det kan gå hen og betyde – afhængig af din skade og omfanget heraf – at du har ret til flere former for erstatning.

 

Brækket knæ@96px.png
Knæoperation fakta
Der indsættes årligt ca. 10.000 knæproteser i Danmark og af disse er ca. 10 % re-operationer, fordi noget ikke fungerede optimalt. Nogle gange skyldes patientskaden at operationen ikke er udført efter optimal lægefaglig standard, men andre gange kan det også være, at alt er gået som det skulle, men at du er blevet udsat for en sjælden komplikation i form af en infektion grundet operationen.
Det sidste sker for under 1 % af de knæopererede.
En sådan sjælden komplikation kan man få erstatning for, hvis den også er alvorlig og har medført et f.eks. længere sygeforløb for dig end hvis infektionen ikke var indtrådt.
Derfor kan du muligvis have ret til erstatning

Eksempel på en sag:

En 51-årig kvinde havde fået indsat en knæprotese i venstre knæ og udviklede efterfølgende infektion omkring protesen.
 
Man måtte derfor fjerne protesen og senere stivgøre knæet.
 
Der var tale om, at operationen var udført optimalt lægefagligt, men der tilstødte en hændelig og sjælden komplikation i form af en dyb infektion, som betød at kvinden skulle mere igennem end hvis der ikke var tilstødt en infektion.
 
Dette lå derfor ud over, hvad hun måtte tåle ift. indgrebets karakter.
 
Skaden kunne derfor anerkendes som en patientskade
 
Dette betød, at patienten kunne få en større erstatning for varigt mén grundet infektionen som havde betydet et nu stivgjort knæ, som medførte et forringet funktionsniveau for patienten med besværet og usikker gang. Patientens erhvervsevne kunne dermed heller ikke opretholdes i samme omfang som tidligere, hvorfor hun også fik erstatning for tab af erhvervsevne som skyldtes patientskaden.
Er du blevet opereret i dit knæ, og oplevet noget lignende, så lad os hjælpe dig med at ansøge og forbedre din mulighed for at opnå erstatning.
 
Udfyld vores formular, og vi vil lade vores lægefaglige team vurdere, om de mener, du kan have mulighed for at få erstatning og om de kan hjælpe dig hermed.
 
Vi vil da udarbejde en lægefaglig kvalificeret erstatningsansøgning for dig og indsende den til Patienterstatningen. Vi vil yderligere hjælpe med opfølgning på spørgsmål og bemærkninger under sagsbehandlingen hos Patienterstatningen.

 

Vi forbedrer din mulighed for at få erstatning – Vores læger og specialister er eksperter

No Cure No Pay – Du betaler ikke en krone før du har fået din erstatning.  

Se udpluk af vores andre erfaringsområder, og lær mere om sygdoms fakta, se eksempler fra andre sager, og lad os hjælpe dig med at opnå erstatning. Klik HER

bottom of page