top of page
iStock-1141530954.jpg
Diskusprolaps

Diskusprolaps

Har du haft voldsomme rygsmerter og har man for sent opdaget din diskusprolaps eller er du opereret for diskusprolaps med dårligt resultat
 
Så er der grund til at lade os hjælpe dig med at få erstatning herfor.
 
Vi har stor erfaring med denne type sager.
 
Lad os derfor hjælpe dig med at udarbejde en lægefaglig kvalificeret ansøgning til Patienterstatningen 
 
Det kan gå hen og betyde – afhængig af din skade og omfanget heraf – at du har ret til flere former for erstatning.

 

Diskusprolaps@96px.png
Diskusprolaps  fakta
Diskusprolapser er en af de hyppigste årsager til rygsmerter, og det har store konsekvenser for rigtigt mange menneskers hverdag. Ca. 3000 opereres årligt herfor. Ca. 90 % af alle diskusprolapser sidder i lænden men kan også forekomme i nakke og øvre del af ryggen.
Mange patienter oplever, at man ikke tids nok er blevet sendt til nødvendig og relevant udredning for symptomerne eller at man burde være opereret noget før og herved kunne have undgået sin skade helt eller delvist. Andre gange går det galt under operationen.
Derfor kan du muligvis have ret til erstatning.

Eksempel på en sag:

En 32-årig kvinde gik til egen læge, da hun pludseligt oplevede markante smerter i højre underben.
 
Hun blev undersøgt for blodprop i benet, hvilket blev afkræftet og patienten blev sendt hjem.
 
Patienten kom igen dagen efter, idet smerter ikke var blevet bedre, der var nu ændret følelse på højre ben og smertepåvirket gang.
 
Patienten blev hjemsendt med råd om at komme igen, hvis problemerne fortsatte.
 
Patienten kom igen dagen efter og der var ikke tegn på blodprop eller andet i benet.
 
Blev hjemsendt på ny med besked om at henvende sig hvis smerter bevægede sig opad mod knæhasen.
 
En lille uge senere indlægges patienten, idet patienten nu døjer med at styre fod og underben (dropfod). Man finder en diskusprolaps, men patienten opereres først herfor flere døgn senere.
 
Skaden kunne derfor anerkendes som en patientskade.
Man fandt det overvejende sandsynligt, at patientens dropfod var forårsaget af den forsinkede diagnose og behandling. Egen læge burde tidligere i forløbet have henvist patienten til udredning hos neurolog. Patienten burde yderligere være opereret tidligere (ved svær dropfod helst indenfor 48 timer). Herved ville patienten med overvejende sandsynlighed have kunnet undgå at få nedsat kraft i sin fod/underben og kunne derved have bevaret sin normale gangfunktion.
 
Dette betød, at patienten var berettiget til erstatning for svie- smerte og varigt mén grundet forsinkelsen af hendes diagnose og yderligere - da patienten ikke kunne opretholde sit arbejde i samme omfang som tidligere - var hun berettiget til erstatning for tab af erhvervsevne for den del, som relaterede sig til forsinkelsen
Er du blevet opereret for diskusprolaps, og oplevet noget lignende, så lad os hjælpe dig med at ansøge og forbedre din mulighed for at opnå erstatning.
 
Udfyld vores formular, og vi vil lade vores lægefaglige team vurdere, om de mener, du kan have mulighed for at få erstatning og om de kan hjælpe dig hermed.
 
Vi vil da udarbejde en lægefaglig kvalificeret erstatningsansøgning for dig og indsende den til Patienterstatningen. Vi vil yderligere hjælpe med opfølgning på spørgsmål og bemærkninger under sagsbehandlingen hos Patienterstatningen.

Vi forbedrer din mulighed for at få erstatning – Vores læger og specialister er eksperter

No Cure No Pay – Du betaler ikke en krone før du har fået din erstatning.  

Se udpluk af vores andre erfaringsområder, og lær mere om sygdoms fakta, se eksempler fra andre sager, og lad os hjælpe dig med at opnå erstatning. Klik HER

bottom of page