top of page
iStock-1141530954.jpg
Akillessene brist

Akillessene brist

Har du haft brud på akillessenen og har lægerne i første omgang overset din sene skade så du har fået forsinket din behandling?
 
Så er der grund til at lade os hjælpe dig med at få erstatning herfor.
 
Vi har stor erfaring med denne type sager.
 
Lad os derfor hjælpe dig med at udarbejde en lægefaglig kvalificeret ansøgning til Patienterstatningen 
 
Det kan gå hen og betyde – afhængig af din skade og omfanget heraf – at du har ret til flere former for erstatning.

 

Akillessene brist@96px.png
Akillessene fakta
Mange patienter oplever, at man ikke tids nok er blevet sendt til nødvendig og relevant udredning for symptomerne eller at man burde være opereret noget før og herved kunne have undgået sin skade helt eller delvist. Andre gange går det galt under operationen.
Derfor kan du muligvis have ret til erstatning.

Eksempel på en sag:

En ældre mand henvendte sig til egen læge efter at være faldet fra en stige.
 
Patienten havde slået hovedet og benet.
 
Lægens undersøgelse viste en overfladisk hudafskrabning i panden, let hævelse ved akillessenen på højre fod, men normal kraft og bevægelighed. Ellers normale forhold.
 
Ca. en uge senere henvendte patienten sig igen til egen læge med fortsatte gener. Han henvistes til genoptræning og balancetræning.
 
To måneder senere havde patienten stadig svært ved at gå og han blev igen undersøgt hos egen læge, som da fik mistanke om, at akillessenen var bristet.
 
Det viste sig, at patienten havde en akillessenebristning.
 
Skaden kunne derfor anerkendes som en patientskade.
 
Dette betød - da patienten stadig var erhvervsaktiv og da denne grundet skaden havde haft et forlænget sygeforløb, at der kunne udbetales erstatning for svie- smerte og for tabt arbejdsfortjeneste.
Er du blevet opereret i din akillessene, og oplevet noget lignende, så lad os hjælpe dig med at ansøge og forbedre din mulighed for at opnå erstatning.
 
Udfyld vores formular, og vi vil lade vores lægefaglige team vurdere, om de mener, du kan have mulighed for at få erstatning og om de kan hjælpe dig hermed.
 
Vi vil da udarbejde en lægefaglig kvalificeret erstatningsansøgning for dig og indsende den til Patienterstatningen. Vi vil yderligere hjælpe med opfølgning på spørgsmål og bemærkninger under sagsbehandlingen hos Patienterstatningen.

 

Vi forbedrer din mulighed for at få erstatning – Vores læger og specialister er eksperter

No Cure No Pay – Du betaler ikke en krone før du har fået din erstatning.  

Se udpluk af vores andre erfaringsområder, og lær mere om sygdoms fakta, se eksempler fra andre sager, og lad os hjælpe dig med at opnå erstatning. Klik HER

bottom of page