top of page
iStock-1141530954.jpg
Infektion efter bruskskde operation

Infektion efter bruskskade operation

Er du blevet opereret for bruskskade i dit knæ og har du efterfølgende fået infektioner?
 
Så er der grund til at lade os hjælpe dig med at få erstatning herfor.
 
Vi har stor erfaring med denne type sager.
 
Lad os derfor hjælpe dig med at udarbejde en lægefaglig kvalificeret ansøgning til Patienterstatningen 
 
Det kan gå hen og betyde – afhængig af din skade og omfanget heraf – at du har ret til flere former for erstatning.

 

Brækket knæ@96px.png
Bruskskade fakta
Mange danskere døjer med brusk-skader i deres knæ, som giver dem gener i hverdagen. Indgreb i knæet for at konstatere disse skader (diagnostisk artroskopi) eller operation herfor kan medføre, at der opstår en yderligere skade. Det kan f.eks. være skade på nerver eller en tilstødende infektion.
Nogle gange skyldes patientskaden, at der ikke er handlet efter optimal lægefaglig standard, men andre gange kan det også være, at alt er gået som det skulle, men at du alligevel er endt med en sjælden og alvorlig komplikation.
En sådan sjælden komplikation kan man få erstatning for, hvis den er tilstrækkelig alvorlig og f.eks har medført et længere sygeforløb for dig end hvis komplikationen ikke var indtrådt
Derfor kan du muligvis have ret til erstatning
Du skal også huske, at du har mulighed for at få erstatning selv om alt gik glat under din behandling i knæet for bruskskade.
 
Du kan nemlig også få erstatning, hvis der uden at der er begået fejl har indtrådt en komplikation, såsom en infektion, til din operation/behandling.
 
Det forudsætter, at der er tale om en sjælden og alvorlig infektion eller komplikation, som er mere omfangsrig end du som patient bør tåle.
 
Så har du eksempelvis fået en infektion i knæet efter behandlingen af din bruskskade, kan du være berettiget til erstatning.
Årsagen er at en sådan sjælden komplikation kan man få erstatning for, hvis den også er alvorlig og har medført et f.eks. længere sygeforløb for dig end hvis infektionen ikke var indtrådt.
Er du blevet opereret i dit knæ, og oplevet noget lignende, så lad os hjælpe dig med at ansøge og forbedre din mulighed for at opnå erstatning.
 
Udfyld vores formular, og vi vil lade vores lægefaglige team vurdere, om de mener, du kan have mulighed for at få erstatning og om de kan hjælpe dig hermed.
 
Vi vil da udarbejde en lægefaglig kvalificeret erstatningsansøgning for dig og indsende den til Patienterstatningen. Vi vil yderligere hjælpe med opfølgning på spørgsmål og bemærkninger under sagsbehandlingen hos Patienterstatningen.

Vi forbedrer din mulighed for at få erstatning – Vores læger og specialister er eksperter

No Cure No Pay – Du betaler ikke en krone før du har fået din erstatning.  

Se udpluk af vores andre erfaringsområder, og lær mere om sygdoms fakta, se eksempler fra andre sager, og lad os hjælpe dig med at opnå erstatning. Klik HER

bottom of page